Praktiline kinkekarp Fotografiska restorani ja kohviku tuleproovi läbinud toodetega.
- Fotografiska Jääsiider valmib pakase kätte ununenud õuntest, mis mahlateost maha jäid.
Aeg- madalal temperatuuril aeglane kääritus ja 18kuud küpsemist Calvadose tammevaadis- teeb oma töö. Aroomis ja maitses teatav je-ne-sais-quoi, mis vaid ajaga kaasneb koos mänglev mahlakuse ja särtsakas happega, mis kedagi jäiseks ei jäta. Täiuslik pimekohting küpsema juustu või rikkaliku desserdiga. Parim jahutatult (8-10°)
-
Klaas Fotografiska logoga- lisaks siidrile sobib imeliselt õlle ja karastusjookide serveerimiseks
- Fotografiska Maitsed Biscottid- itaalipäraseid krõbedad küpsiseid, mida traditsiooniliselt süüakse magusa joogi sisse kastes.
Suuremate tellimuste korral saada päring bookin.tallinn@fotografiska.com.